• Владислав Николов и Ралица Добрева оглавяват областния и общинския щаб на ГЕРБ

  Народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева председателстват съответно предизборните щабове на областно и общинско ниво за предстоящите избори за български представители в новия състав на Европейския парламент.
  „Сега е времето България да утвърди своя европейски авторитет. Изборът на повече евродепутати от ГЕРБ – ЕНП е гаранция за защитата на българските интереси от една страна и успешното европейско развитие на страната от друга”. С тези думи Владислав Николов в качеството си на ръководител на областния предизборен щаб се обърна колегите си. Той подчерта, че разчита на усърдната работа на общинските щабове и на всеки един член и симпатизант на партия ГЕРБ.
  „Когато в една партия се работи е нормално да има и разногласия, но онова, което отличава ГЕРБ от всички други партии е способността да се обединява около каузи. Евроизборите са поредната важна за бъдещето на страната цел. И заедно ще постигнем успех”, каза председателят на общинския щаб на ГЕРБ Ралица Добрева. Тя насърчи членовете на щаба да търсят личния контакт с хората и в разговорите си с тях да следват единствено и само фактите – реално свършената работа и постигнатото до момента от правителството, евродепутатите и еврокомисаря ни.
  „За разлика от опозицията ГЕРБ не се нуждае от похватите на популизма, за да убеждава хората. Това е нечестен, манипулативен сбособ, който отговорна партия като нашата, не би допуснала да бъде използван, при никакви обстоятелства. ГЕРБ отново разчита на собствения си потенциал и на подкрепата на хората. Това е единствената формула, която винаги ни е извеждала до успех”, обобщи Николов.

 • Владислав Николов се срещна с кметовете на малките населени места в община Плевен

  „ГЕРБ и ЕНП са доказали, че могат да решават проблемите на Европа и да бъдат близко до хората.”, каза областният координатор на партията Владислав Николов на среща с кметовете на малките населени места в община Плевен. „В изминалия програмен период българските общини имаха възможност за кандидатстват за финансиране с проекти за общо 3.3 млрд. евро – средства, които преобразиха не малка част от населените места. Затова е важно с общи усилия да противостоим на популизма, на опита на БСП манипулират надеждите и очакванията на хората”, каза още Николов. Той отново припомни успешното Европредседателство на България, постигнатото от еврокомисарите ни и националноотговорната позиция на българските представители от ГЕРБ-ЕНП в Европейския парламент. „Постигнахме много. Имаме потенциала да спечелим с мандат повече спрямо предходните евроизбори. Очаква ни много работа и най-важното в нея са реалните резултати и сплотеността на партийните членове и симпатизантите на ГЕРБ”, обобщи Владислав Николов.

  • IMG-21fa8ad4f9a08e6be5f3cc5215a69eae-V
  • IMG-8862a5bf469ffded32936054b4c01cf1-V
  • IMG-4aabf6e31c21b6052572a96ea1c71cda-V
  • IMG-2801a908792fbd445981b7f47cea35c2-V

  Общинската структура на ГЕРБ в Долна Митрополия излъчи номинации за евродепутати от ГЕРБ

  Областният координатор на ПП ГЕРБ – Плевен Владислав Николов присъства на събрание в гр. Тръстеник, община Долна Митрополия. На него бяха излъчени номинации за представители на България в Европейския парламент от ГЕРБ-ЕНП. “БСП спекулират с фалшиви новини и се надяват с популистичния си подход да спечелят хората. Е, ГЕРБ и в тази кампания, както през всички години до сега, ще продължи да държи на неуспоримите факти. Евродепутатите ни са работещи, отговорни и опитни. В лицето на госпожа Мария Габриел България има наистина брилянтен еврокомисар. Затова наша отговорност е да направим техните постижения достояние на всеки един човек по места”, призова народният представител Владислав Николов. „Доказали сме, че сме единни и непоколебими в своята увереност, че ГЕРБ и само ГЕРБ е в състояние да води страната напред”, каза председателят на местната общинска структура на партията Мирослав Траянов. Думите му бяха подкрепени от присъстващите, които декларираха своята готовност да дадат максимума от себе си за постигане на още по-добри резултати на изборите за новия състав на Европейския парламент.

 • Владислав Николов присъства на номинационно събрание в Гулянци за кандидати за евродепутати от ГЕРБ

  Областният координатор на ГЕРБ Владислав Николов присъства на събрание в Гулянци за номинации за европейски представители на България в новия европарламент. „ГЕРБ може и е длъжна да постигне още по-добри резултати на предстоящите евроизбори. Нашите представители се ползват с уважението на своите колеги, на европейските институции и с доверието на хората у нас. Тази подкрепа, капацитета и идеите, с които боравят, са гаранция за стабилната, авторитетна и аргументирана позиция на България в европарламента.” , каза Владислав Николов. Пред него и председателя на общинската партийна структура в Гулянци Цецо Луканов хората заявиха своята готовност да работят всеотдайно за успеха не просто на ГЕРБ, за успеха на България.

 • Темата за новите данъчни ставки за МПС-та в Плевен повдигнаха днес граждани пред народния представител Владислав Николов

  Недоволни от новите размери на данъка за МПС в Плевен са както собствениците на стари, така и тези, които притежават нови автомобили. Темата бе повдигната по време на приемния ден на народния представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов. Хората настояха да получат отговори на въпросите си защо въпреки аргумента за по-чист въздух за автомобил на 13 години се плащат с 20 на сто по-висок данък, отколкото за 14 годишен. Възможността да изчислят сами дължимия данък с коефициенти внася, по думите им, по-голямо объркване, вместо да даде яснота. Пред народния представител Николов те изразиха възмущението си, че въпреки повишените данъчни ставки на превозните средства в града продължават да вършеят каруци, а голяма част от уличната мрежа продължава да бъде в окаяно състояние.