• Народният представител Владислав Николов връчи подаръци на децата от Центъра за ранна интервенция на уврежданията Плевен

  Народният представител Владислав Николов и общинският съветник от групата на ГЕРБ Христослав Михайлов връчиха подаръци и лакомства на 52 деца от Центъра за ранна интервенция на уврежданията в Плевен. Дарителският жест е част от инициативата “Коледа за всяко дете”. Коледното настроение вече е обхванало Центъра, в украсата на който са се включили всички деца. От свое име от името на децата директорът на плевенския център за ранна интервенция на уврежданията Дилайла Славейкова благодари за проявената щедрост и отбеляза, че народният представител Владислав Николов за втора поредна година прави лично става част от коледната изненада в рамките на Националната кампания на Сдружението на сираците в България. В следващите дни подаръци ще получат и деца от други населени места в област Плевен, част от „Коледа за всяко дете”.

 • Плевен почете паметта на загиналите за свободата

  Народните представители от ПП ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, областният управител Мирослав Петров, председателят на ОбС Плевен Мартин Митев, общински съветници от групата на ГЕРБ в местния парламент и граждани днес присъстваха на тържествения ритуал по повод 141 години от освобождението на Плевен. Събитието бе уважено и от посланика на Руската Федерация Анатолий Макаров, делегации от побратимените на Плевен Ростов на Дон, Русия, Николаев, Украйна, Брест, Беларус и Браила, Румъния.
  Ритуалът започна с панихида в памет на загиналите, която бе отслужена от плевенския митрополит Игнатий в съслужение с местни свещеници. След официалните слова, в които бе подчертана признателността на поколенията за извоюваната свобода, присъстващите поднесоха цветя и венци пред вечния огън в параклис – мавзолей „Свети Георги Победоносец”. Своята почит официалните гости и гражданите изразиха с едноминутно мълчание.

 • Владислав Николов част от Националната инициатива „Коледа за всяко дете”

  Народният представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов се включи в Националната инициатива „Коледа за всяко дете”, инициирана от Националното сдружение на сираците в България. За втора поредна година народният представител от ГЕРБ подкрепя инициативата с лични средства. Днес заедно с други доброволци Николов приготви над 500 торбички с подаръци за деца в нужда от населените места на област Плевен. „Съпричастността не може да бъде кампанийна, но Коледните празници са чудесен повод да провокират у повече хора желанието да помогнат на нуждаещите се.”, каза Владислав Николов.

 • Ралица Добрева зае отново депутатското си място в парламента

  Ралица Добрева положи клетва като народен представител от ПГ на ГЕРБ в 44-тото Народно събрание. Тя беше 5-та в листата на ПП ГЕРБ в 15-ти МИР-Плевен. Добрева идва на мястото на Ивайло Московски, чиято оставка като народен представител беше приета от парламента тази сряда.

 • От Жени ГЕРБ – Плевен с инициатива по повод Деня на християнското семейство

  „Ние, жените, сме стожера на семейтвото. Ние сме тези, които учим децата си на вяра и ценности. Ние им даваме опора и им помагаме по пътя да израстнат добри и достойни мъже и жени. Затова не трябва да забравяме, че колкото и да бързаме, трябва да спрем, да поговорим и да дадем нужното внимание на детските потребности, защото само с внимание и споделяне, ще изградим взаимно доверие.“ Това каза Петя Василева, общински ръководител на Жени ГЕРБ – Плевен по време на Празник за отбелязване на Въведение Бородично „Покани приятел да празнуваме заедно“, който се проведе на 21 ноември 2018 г. от 18 часа в ресторант „Централ” . Поводът бе 21 ноември – Ден на християнското семейство и е по инициатива на областното ръководство на Жени ГЕРБ.
  Прекрасната вечер, организирана от Жени ГЕРБ – Плевен, бе споделена с преподавателят по класическа китара в Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“ Плевен Николай Михайлов, неговите възпитаници Александър и Йоан, и колегата му Любомир Анов. С невероятните си изпълнения, те потвърдиха необходимостта от общуването между хората лице в лице, а не чрез социалнтите мрежи.