„За 4 години управление на ГЕРБ в село Петокладенци и то в условията на непрекъснати спънки от страна на общинската администрация в Белене, положителните резултати, постигнати от екипа на настоящия кмет на селото и кандидат за втори мандат Марио Дончев са налице. Пълната зала днес е повече от сигурен знак за вашето одобрение на неговия отминал мандат  и силната ви подкрепа за него”, каза кандидатът за общински съветник и общински ръководител на ПП ГЕРБ в Белене д-р Бистра Павловска. „Знаете ли, житейският ми опит до момента показва, че имам много точна и вярна преценка за хората. Така, доверявайки се на нея преди 4 години, аз застанах до Марио Дончев и не сгреших. Днес, с още по-голяма увереност аз отново му  давам своята подкрепа и отговорно заявявам пред вас, че кандидатът за кмет на Община Белене Милен Дулев и листата за общински съветници с номер 7 в бюлетината са единственият шанс на Белене да излезе от бездната, към която го завлече управлението на БСП”, допълни тя.

Пред пълната зала на читалището в село Петокладенци кандидатът за кмет на Община Белене Милен Дулев представи акцентите в своята управленска програма като акцентира на икономическото развитие на общината и населените места в нея, на здравеопазването и социалните дейности и контрола и изпълнението на европроекти.

„Само след три дни демократично мислещите хора като вас ще имат шанса да променят статуквото в Белене. Статукво, което умело боравейки със страха и  популизма, зачеркна бъдещето на Общината и населените места в нея, доведе до обезлюдяването на региона и съсипа бизнеса. Нека спрем да проиграваме бъдещето си”, призова кандидатът за кмет на Белене Милен Дулев.

„Да си кмет не е професия с работно време, а 24 часова отдаденост на хората и поетите към тях ангажименти”, каза кандидатът за втори мандат кмет на село Петокладенци Марио Дончев. Той призова жителите на селото на 25 октомври да гласуват с номер 7 в бюлетината за общински кмет, за кмет на населеното място и за общински съветници.