🚨 Чрез манипулация с машините настоящата диктатура ще се опита да открадне вота на 11-ти юли. Това е репетиция за президентските избори.
⁉️ Защо само българите от цяла Европа са задължителени да гласуват с машини? Защото Николас Мадуро е пример за подражание на Румен Радев! Не само експертите и машините са от Венецуела. Радев единствен защити президента Мадуро, докато ние и лидери от цял свят го осъдиха заради режима, накарал милиони хора да напуснат Венецуела.
🛑 Недопустимо е служебният министър Кирил Петков да коментира и оценява постановен съдебен акт. Това не го казвам аз, това е становище на Софийски градски съд. Не знам в Харвард ли ги учат да поставят под съмнение съдебни решения?!
🚨 Какво е демокрацията според разбиранията на Радев: Бойко Рашков да управлява еднолично МВР, Христо Иванов да стане главен прокурор, а Лозан Панов да контролира съдиите. Това е овладяване на съдебната система.
‼️ ГЕРБ никога не са купували гласове! Пазете се от лъжи и манипулации, не допускайте някой да ви подведе!
🖐🏼 ГЕРБ е истинска партия, в която носим колективна отговорност и заедно взимаме важните решения. ГЕРБ е партията на младите хора. В листите имаме и много професори, годни за “чегъртане”.
Имайте кураж, заедно сме по-силни от хаоса!
🔗 Чуйте цялото изказване: https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/641750630556662/