„Беглеж може да върне старата си слава само с кмет Георги Данов от ГЕРБ. Община Плевен има вече своя действащ екип от експерти, водени от един неуморим човек – проф. д-р Димитър Стойков. Той трябва да продължи започнатото, защото доказа, че може да промени облика на Плевен. Само за четири години върна Плевен в орбитата на успяващите градове, защото има смелостта и волята да отстоява принципите си. Това стана и с активното съдействие на общинските съветници от ГЕРБ.“, заяви на среща в Беглеж народният представител Владислав Николов.

„За да продължи Плевен да се развива, трябва всички ние да покажем, че можем да мислим свободно и на 25 октомври да направим правилния избор – с номер 10 за Георги Данов, кмет на село Беглеж, с номер 10 за проф. Стойков – кмет на община Плевен и с номер 10 – за общински съветници от ГЕРБ.“, категоричен бе г-н Николов.

„Тези избори са съдбоносни за Беглеж. Георги Данов е човек на действието. Много преди да започне предизборната кампания, той дойде при мен, изложи всички проблеми в селото и заяви намеренията си за следващите четири години. Ето защо смятам, че той е правилният избор за беглежани“, каза проф. Стойков на присъстващите в залата жители на селото.

„Решението ми да се кандидатирам за кмет на Беглеж не е спонтанно. Не мога да скрия болката и огорчението си , виждайки как през последните години животът в селото е спрял. Обещавам само едно – да дам всичко от себе си, за да превърна Беглеж в едно по-добро място за живеене. И това може да се постигнем заедно – с кмет на община Плевен – проф. д-р Димитър Стойков и мнозинство на ГЕРБ в общинския съвет“, заяви Георги Данов.