С водосвет и откриване на нов офис на ПП ГЕРБ започна предизборната кампания на кандидатът за кмет на Община Левски Дочко Дочев. За да подкрепят неговата кандидатура, както и тази на листата за общински съветници и кандидати за кметове на населените места в Общината, днес в Левски бяха народният представител Владислав Николов и областният управител Ралица Добрева.

Пред събралите се в негова подкрепа жители на Левски кандидатът за кмет на Левски Дочко Дочев представи накратко акцентите в своята управленска програма. В нея той залага инфраструктурни проекти и конкретни мерки, насочени към насърчаване на инвестициите в Общината.

„Печелившият отбор, воден от Дочко Дочев в Левски, има пълната подкрепа на ПП ГЕРБ. Гласувайки с номер 4 в бюлетината хората в Община Левски гласуват за своето бъдеще и за преспективите пред своите деца. Екипът на ГЕРБ има нужният потенциал за изведе Община Левски на достойно място сред останалите общини в страната” , каза народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.