ПП ГЕРБ откри със среща-концерт своята предизборна кампания в Никопол на 03.10.2015 г. За да заявят своята подкрепа към кандидата за кмет на община Никопол от ГЕРБ д-р Валерий Желязков, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, тук бяха г-н Владислав Николов – народен представител в 43 Народно събрание и председател на Областното ръководство на ГЕРБ и г-жа Ралица Добрева областен управител на област Плевен.

„Време е в Никопол да се разбие статуквото. За да има видими резултати в крайдунавския град – му трябва кмет от ГЕРБ и това е д-р Валерий Желязков. Само с него Никопол може да се превърне в едно чудесно място за живеене. Когато и в останалите селища на общината жителите им изберат кандидатите за кметове от ГЕРБ – резултатите ще са налица. Затова на 25 октомври правилният избор е Номер 4“, заяви пред събралите се жители на Никопол Владислав Николов, народен представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен.

„Днес съм решен отново да се боря за доверието на гражданите и да го получа заради идеите които имам. Нямам намерение да обещавам велики неща. Аз съм човек реалист. Красивите приказки и измамните обещания не ми подхождат. Убеден съм, че с почтеност и добра воля, мога да направя повече за нашата община. Тя се нуждае от промяна. Позволете ми да я осъществя. През последните четири години Никопол загуби много. Загуби посока, загуби възможности. Общината загуби доверието на партньорите ни, загуби и време – време за развитие, време за градеж. Затова днес е време да си кажем истината. Време е за решения. Затова аз, общинските съветници на ПП ГЕРБ и моят екипи ще работим – за да сменим задкулисието с прозрачност, некомпетентността с експертиза, арогантността с отговорност, хаоса със стабилност, нерешителността с воля, разрушението със съзидание.“ „Стратегическата цел пред мен и моя екип е „създаване на нови възможности за подобряване на условията на живот в община Никопол. Повишаване на жизнения стандарт на гражданите на общината“. Д-р Желязков призова никополчани на 25-ти октомври с №4 в интегралната бюлетина да дадат своя глас не само за кандидата на кмет от ГЕРБ, но и за листата с общински съветници и за кандидатите за кметове на населени места.