Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов и областният управител на Плевен Ралица Добрева подкрепиха кандидатът за кмет на Белене Милен Дулев от местна коалиция „Бъдеще за Община Белене”.

Откриването на кампанията на Милен Дулев започна от пълния салон на местното читалище, където беленчани, обединени от нуждата от промяна показаха своята силна увереност в успеха на екипа на коалицията.

Привличане на инвестиции в Плевен и връщане на стабилността в Община Белене – това са само част акцентите в програмата на кандидата за кмет на Община Белене Милен Дулев. Като човек с мениджърски и административен опит той трезво оценява състоянието на Общината, както и потенциалът й за развитие. И именно това и шансът за промяна на статуквото в Община Белене, което ще донесе изборът на Милен Дулев за кмет, са довели италиански инвеститор в Общината. До края на октомври той ще открие 20 работни места, като се предвижда много скоро след това те да нараснат до 120.

„Хъсът и желанието на работа на Милен Дулев привлякоха толкова сериозна подкрепа зад неговата кандидатура и ние от ГЕРБ сме сигурни, че той и екипът от общински съветници и кметове от коалицията, са шансът за Белене да върне хората в общината и да се отправи по пътя на развитието”, каза народният представител от ГЕРБ Владислав Николов. Той бе категоричен, че пълната зала на читалището, е категоричен сигнал, че хората са надмогнали насаждания с години страх и на 25 октомври ще подкрепят Милен Дулев с бюлетина номер 7.