Народният представител Владислав Николов се срещна с представители на клуба на пенсионерите и инвалидите в село Мечка. На срещата той запозна присъстващите с кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ и подчерта, че това са  професионалисти  с  доказан опит и възходящ професионален  път, които без съмнение ще бъдат успешни евродепутати и  ще отстояват  непоколебимо българските интереси  в  Европа. За водача на листата – Томислав Дончев каза следното: „Томислав Дончев беше успешен кмет на община Габрово. Само за две години от 2007-2009 успя да спечели евросредства по ОП за над 170 млн. лева за община Габрово. Стана министър и успя да договори и разбира се да създаде необходимата координация, за да може правителството на ГЕРБ да усвои 34% от всички средства, които са по оперативните програми и да договори 100% от всички тези договори, които трябва да бъдат подписани в стария финансов програмен период.”

 Николов посочи, че в листата на ГЕРБ на трето място е Мария  Габриел, носител на признанието  Евродепутат  на  годината  за  2013-та. Благодарение на  нея за периода 2014 -2020 година за първи път евросубсидии ще получават и пчеларите, които в нашия регион се развиват успешно.

”Управляващите обещаха  да  вдигнат пенсиите, но само с 3-4 лева. Това ли очаквахте, уважаеми пенсионери. Или за пореден  път БСП, ДПС  и Атака се подиграха с вашето достойнство?”, попита г-н Николов.  Той отговори на всички въпроси на хората в залата и ги призова да излязат и да гласуват на 25 май . „Пожелаваме си и този път да получим вашата подкрепа, гласувайки с номер 18”, обобщи Николов.

„Знам, че от месеци наред сте взели решение да посетите парка „Враня” Молили сте за помощ и подкрепа, но не сте срещнали разбиране никъде до момента, затова ние от ГЕРБ – Плевен взехме решение да ви помогнем, за реализирането на вашата мечта и на 17 май пътувате за София, за да посетите парка „Враня”. Надявам се, да останете доволни и за кратко да забравите за проблема с кражбите в село Мечка.”, пожела Владислав Николов.