„Подобряването на транспортната свързаност и свързаността между болниците ще доведе до по-добро здравно обслужване на населението в по-малките населени места на областта. Това е основната цел, която си поставяме със създаването на здравен клъстер в Плевен. Тази идея аз съм приел като своя лична кауза. Тя е заложена и в управленската програма на ГЕРБ – СДС за развитието на Плевенска област. Ние много добре осъзнаваме трудностите, които срещат хората в отдалечението от Плевен селища да стигнат до квалифицирана здравна помощ. Много е по-лесно да се стигне до специалист от София, Русе и Варна отколкото от тази част на областта. Създавайки този здравен хъб, болниците ще могат да осигуряват мобилни екипи, които да се грижат за хората в малките населени места и на място. За да реализираме тази идея, ни трябва вашата подкрепа на 11 юли с номер 5 в бюлетината.

„В листата ни няма външни хора. Всички живеем и работим в Плевенска област. Повечето сме млади хора, с идеи и енергия, готови да работим за другите. Нашето присъствие тук е да покажем, че не ни е страх, че жителите на Гулянци не ги е страх. Смятам, че в неделя ще се поздравим, ще направим стабилно правителство и интересите ви ще бъдат защитавани от нас и занапред“, категоричен бе Валери Лачовски, четвърти в листата на ГЕРБ –СДС – Плевен и областен координатор на партията.

На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители Петя Митрашкова, Душко Душков, Тони Крумов, инж. Атанас Върбанов, Велислава Величкова, Мариана Бонджева, по покана на Цецо Луканов, общински ръководител на ГЕРБ – Гулянци.

smart

smart

smart

smart