„Ива Христова има потенциал да обедини хората с идеи, да разчупи наложилото се статукво и да изведе община Искър от безвремието, в което е заседнала от години. Зад Ива стои единствената доказала своята ефективност в управлението партия и това е ГЕРБ. Вярвам, че и хората от Искър ще я подкрепят с номер 43”. Това каза народният представител Владислав Николов, който заедно с депутата от ГЕРБ Ралица Добрева бяха днес в Искър, за да подкрепят кандидатът на ГЕРБ за кмет Ива Христова.
„Като млад, предприемчив и активен човек, аз съм готова да вложа цялата си енергия в това Искър да се превърне в по-добро място за живеене, а моите съграждани и жителите на общината да се чувстват сигурни и спокойни в своето ежедневие.”, заяви кандидатът за кмет на Искър от ГЕРБ Ива Христова. Тя е убедена, че диалогичността е най-добрият подход в работата на един кмет, защото само с добри идеи, работа, но и обединение на целия потенциал от кадърни хора в Искър, така очакваните от хората промени могат да станат факт.
„Кампаниите на ГЕРБ винаги са залагали на подходящия кандидат и преките срещи с хората. Днес избрахме да говорим с всеки човек на площада – непринудено и откровено, защото всяко мнение е важно, всеки съвет и подкрепа – от значение”, допълни народният представител от ГЕРБ Ралица Добрева. Тя призова жителите на Искър да бъдат активни и с вота си на 27 октомври с номер 43 в бюлетината да покажат, че гласуват за развитие на своето населено място.