Кандидати за евродепутати на ГЕРБ ще посетят Област Плевен на 10.05.2014  г. (събота). В 10:00 часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на евролистата Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Мария Габриел ще посетят шивашка фирма „Димитров“, която се намира в индустиралната зона на град Плевен, ул.“Гривишко шосе“ № 6. Те ще бъдат придружени от народните представители от ГЕРБ Цецка Цачева и Владислав Николов. В 11:30 часа Цветан Цветанов и Мария Габриел ще разговарят с граждани пред офиса на ПП ГЕРБ в Червен бряг, ул. „Паисий“ № 8. В 13:30 часа Цветанов и Габриел ще присъстват на първата копка на завода за кабелни системи „Нексанс Аутоелектрик“ в град Плевен.  Заводът се намира в Индустриален и логистичен парк в ж.к.“Сторгозия“, ул. „Цар Самуил“.

В 15:00 часа Цветан Цветанов и Мария Габриел ще се срещнат с жителите на град Тръстеник в Народно читалище „Неофит Рилски“, площад „България“. В 16:00 часа Цветанов и Габриел ще разговарят с членове и симпатизанти на Централния градски площад на град Левски, бул. „България“ № 58.

В 17:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Плевен. В изградената предизборна шатра на площад „Стефан Стамболов“ в града Цветан Цветанов и Мария Габриел ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.