За да подкрепят кандидата за кмет на Плевен проф. Димитър Стойков, днес в града ни бяха други двама успешни кметове – на Габрово – Таня Христова и на Русе – Пламен Стоилов.

„Приемам възможността да подкрепя проф. Димитър Стойков като шанс да насърча видимите резултати и във вашия град и те да бъдат мотивация за младите хора тук”, каза Таня Христова. Уверена в това, че плевенчани ще вземат правилното решение на балотажа в неделя, тя заяви „ Ще се радвам да продължим да работим в партньорство с проф. Стойков в различни сфери с ясната и категорична цел, че създаваме възможности, а не препятствия, а това показваме и с резултатите си“.
Кметът на Русе Пламен Стоилов каза, че безкрайно обича Плевен, и уважава неговите хора. По думите му на местните избори трябва да се гласува така, да се даде възможност за работа на хората, носещи видимата промяна. „Помня какво беше Плевен преди 4 години, нека и жителите на града си спомнят“, призова Пламен Стоилов. Той насърчи плевенчани да направят сравнение между изключително тежкото състояние и постигнатата стабилност в последните 4 години под негово ръководство. „За един кмет е важно да има подкрепата на правителството, а проф. Димитър Стойков е подкрепен и от премиера, и от всички министри, и от председателя на Парламента”, посочи  Пламен Стоилов. Като изключително гнусна определи той изминалата предизборна кампания и категорично заяви, че черният пи ар никого не е довел до успех. Стоилов изрази надежда, че хората ще оценят факта, че проф. Стойков изведе Плевен от кризата и го направи водещ в Северна България.” Всяка промяна на властта е загуба на време, а за Плевен ще е и загубени пари. Стойков знае как да печели проекти и това се вижда. Той ще е безспорният кмет на Плевен“, заключи Пламен Стоилов.

Присъствието на най-успешните кметове в Плевен в подкрепа на проф. Димитър Стойков е доказателство, че ГЕРБ е екип.