Областният координатор на ГЕРБ – Плевен Мирослав Петров връчи членските карти на новоприетите в структурата на партията членове. Това стана на официална церемония в офиса на ГЕРБ в присъствието на областния организационен секретар Цветомир Генчев и общинския ръководител Генади Динков при спазване на всички противоепидемични мерки.

Близо 50 са новоприетите членове на партията в Плевен само за месец, стана ясно по време на официалното връчване. Те са основно от местните структури в Плевен, Беглеж и Ясен, както в редиците на Младежи ГЕРБ – Плевен.

Мирослав Петров поздрави новоприетите за избора им да станат част от най-голямата партия в страната.  „Сред новите членови  има много млади и образовани хора. Това, че те изразяват своята готовност да работят за каузата ГЕРБ, точно сега преди предстоящите частични местни и парламентарни избори е още едно доказателство за ефективността и посоката на политиките, които води правителството на ГЕРБ в България през последните четири години“, категоричен бе Мирослав Петров.