„Хората от кварталите на Плевен в последните четири години бяха забравени, техните проблеми оставаха нечути и нерешени, а две трети от жителите на Плевен живеят н „Сторгозия” и „Дружба”. На тази несправедливост трябва да бъде сложен край”, каза кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Днес той и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ – Александър Николов, Христослав Михайлов, Мартин Митев, Румен Мотовски, Валeнтина Вълчанова, Даниела Гонкова и Веселка Лилова се срещнаха с членовете на пенсионерския клуб в кв.”Сторгозия”
„Лично се ангажирам, ако ми поверите управлението на общината, да осигуря правилно и пропорционално разпределение на средствата за всички квартали на града. Това съсредоточават средствата единствено и само в центъра вече няма да съществува.”, категоричен бе кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Той сподели с хората своята идея за мобилни лекарски екипи, част от общинска социална програма, които ще бъдат на разположение на хората в кварталите, за да се осигури лекарски контрол по едни от най-социално значимите заболявания – диабет и високо кръвно налягане.
„Ще направим анализ на пътната инфраструктура в кварталите на Плевен, на междублоковото пространство – дървета храсти, така че да осигурим на хората удобна и приветлива среда за живот”, каза още Мирослав Петров.
„Израсъл съм на Сторгозия и знам проблемите на хората тук, но добре помня и как се поддържаше този квартал преди. Главна задача на местната власт е грижата за хората. Ние от ГЕРБ предвиждаме вече хората да плащат такса смет на база изразходеното от вас и по този начин ще се намали много данък смет.”, каза кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Александър Николов. Той заяви, че целта на ГЕРБ е Плевен да се превърне в красив, развит и благоденстващ град.