Народните представители Цецка Цачева и Владислав Николов участваха в среща, организирана от общинската структура на ПП ГЕРБ в Гулянци с ръководител Цецо Луканов. На срещата беше направен анализ на изборните резултати в област Плевен от 25 май.

„Категорична е победата на ГЕРБ в област Плевен на изборите за кандидати за депутати в Европейския парламент. С близо 3000 гласа ГЕРБ бие БСП в област Плевен.” , заяви Цецка Цачева на срещата. Тя благодари на избирателите в Гулянци за поредния акт на доверие, с който са показали, че искат дясна Европа, Европа на икономическата сигурност, Европа на стабилитета. ”Хората казаха НЕ на популизма и НЕ на лявото”, категорична бе тя. Цачева високо оцени и работата на общинския предизборни щабове в Гулянци за добре изнесената кампания за евровота.

„Очакват ни предсрочни парламентарни избори, на които за пореден път ще покажем силата на ГЕРБ. Ако общинската структура на партията в Гулянци продължи с мобилизацията си и работи така активно, както сега, догодина може да се поздравим и с кмет на община Гулянци от ГЕРБ”, заяви Владислав Николов.