На среща с жителите на село Къртожабене кандидатът за кмет втори мандат на Плевен проф. Димитър Стойков и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се ангажираха с продължаване на политиката, насочена към облагородяване на средата в малките населени места на Общината.

„Фактът, че залата тази вечер е пълна с хора за мен е повече от показателен, че всички вие виждате и оценявате направеното в село Къртожабене в последните 4 години” , каза кандидатът за кмет на Плевен за втори мандат проф. Димитър Стойков. „Аз се чувствам удовлетворен от това, че при срещите си с хората по места мога с достойнство да погледна всеки, защото навсякъде има новоизградени и ремонтирани обекти, навсякъде хората реално виждат свършеното”, каза проф. Стойков. Той подкрепи думите си, посочвайки само част от постигнатото като даде пример с параклисите в Опанец, Къшин и Бохот.

 „Ще продължим да инвестираме в малките населени места и в следващия мандат с общи усилия и взаимно доверие”, допълни кандидатът за втори мандат кмет на Община Плевен от ГЕРБ проф. Димитър Стойков.