Скъпи приятели,
С чувство на отговорност приех да оглавя листата от кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС в област Плевен на предстоящите избори за 45-то Народно събрание. В световен мащаб здравната, образователната и икономическата системи са поставени на тест в условията на пандемия от корона вирус. В България здравната система доказа, че може да се справи по-добре в сравнение с редица европейски страни. Всички ние осъзнахме важността на лекаря и добре функциониращата здравна система за съхраняване на здравето и живота на хората. Същевременно корона кризата показа еднозначно необходимостта от допълнителни инвестиции и реформи в здравеопазването.
Като лекар не се поколебах и в условията на корона вирус да продължа да се боря за здравето на своите пациенти. Не се поколебах да приема поканата и да подкрепя каузата ГЕРБ като възможност да продължа мисията си на лекар отвъд операционната зала в полето на политиката. Ще вложа целия си 20-годишен управленски и административен опит, научен и академичен потенциал, натрупан в образователната и здравната системи за реализирането на успешни политики в двата приоритетни сектора – образование и здравеопазване. Ще работя Плевен да прерасне във водещ университетски и здравен център, в привлекателно място за медицински туризъм, в обект на инвеститорски интереси, които да го стимулират икономически и социално.
Коалиция ГЕРБ-СДС в Плевен се явява на предстоящите избори със силен екип от професионалисти и експерти, доказани в своите области, носещи опит и нови идеи за развитието на региона и страната.
Ще работим за подобряване на качеството на живот на всеки един българин, без значение къде живее – в малък град или село. Приоритет ще бъде икономическото развитие на областта чрез привличане на инвестиции, които ще отворят нови работни места и ще създадат нови бизнес възможности.
Ще инвестираме в инфраструктурата на населените места в областта, за да намалим дисбаланса между Северна и Южна България, за което водеща роля има довършването на автомагистрала „Хемус“ през 2024 г.
Гласувайте с бюлетина №28 за коалиция ГЕРБ-СДС! Ние можем и ще работим за Плевен и за всеки български гражданин!