„Аз съм човек, без политически опит и осъзнавам колко ще ми е трудно, но поемам отговорността в името на Плевен и плевенчани. Затова приех да съм водач на листата на ГЕРБ – СДС. Плевен заслужава да е икономически център на Северна България. Смятам, че с усилията на правителство, парламент,  местна власт, това може да се постигне. Имаме всички предпоставки за това – магистрала „Хемус”, която ще е готова до 2024 г. благодарение на правителството на Бойко Борисов, обходен път, обособена индустриална зона, две летища и връзката с река Дунав”, каза проф. д-р Григор Горчев, на среща с представители на Камарата на строителите в града.

„Ние, кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС в Плевен сме готови да поемем тази отговорност, стига да ни бъде гласувано доверие на 4 април. В листата са включени хора, които не влизат в политиката, за да се реализират, те са се реализирали професионално в своите области вече, а да придадат своя опит и да помогнат на хората да живеят по-добре”, допълни Мирослав Петров, втори в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

„В потвърждение на казаното дотук ще добавя, че правителството на Бойко Борисов е обърнато към Северозапада, като идеята е да се догони Южна България. Средствата през следващите години ще бъдат насочени към три основни центъра – Плевен, Видин и Ловеч – за икономически растеж и инфраструктура, за да има реално развитие на Плевен”, категоричен бе Александър Николов, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС – Плевен.