„Време е в Коиловци да настъпи промяна и това може да стане с Румен Габров, нашият кандидат за кмет на селото от ГЕРБ. Винаги, когато съм тук се чувствам добре, защото идвам при приятели. И знам, че сега ще направите правилният избор. Румен е сърцато момче, амбициран е да работи. Затова му дайте тази възможност“, каза на среща с жителите на село Коиловци проф. д-р Димитър Стойков, кандидат за кмет на община Плевен.

„В продължение на четири години работихме за подобряване на условията за живеене в малките населени места. Погрижихме се и за Коиловци, въпреки различните ни партийни виждания с кмета. Ще продържа да работя и през следващите четири години, но този път кметът трябва да е от ГЕРБ. Затова на 25 октомври с номер 10 за кмет на Коиловци“, категоричен бе проф. Стойков.

На срещата бе поставен въпросът, свързан с безработицата в маките населени места, на който проф. Стойков отговори, че общината работи за привличани на инвеститори, с цел разкриване на нови работни места. „Френската компания „Малтери Суфле“ ще прави завод за малц в Плевен. Ечемикът, който ще е нужен за производството, ще се отглежда и в землището на Коиловци. Това ще доведе до разкриване на нови работни места в селото.“, даде само един пример проф. Стойков.