„Преди четири години ви обещах да бъдете по-спокойни и го изпълних. В Брестовец няма нито една кражба през последните години. И вие вече сте по-спокойни. Брестовец е и единственото село в община Плевен без неразплатени задължения за четири години. И това го постигнахме, благодарение на съвместната работа с проф. Стойков, кмет на община Плевен.“, това каза на среща с избиратели в Брестовец, Радослав Иванов, кандидат за кмет на селото.

„За четири години ние с Ради заедно направихме много за Брестовец. Той е изключително упорит и всеотдаен. Не допуснахме продажбата и на един декар общинска земя, на една общинска сграда в селото. Защото  преди нас само разпродаваха. Дори посегнаха на училището в Брестовец и го затвориха. Защо, питам, като в селото има много деца, има много млади хора. Убеден съм, че Ради няма конкуренция и ще бъде кмет на Брестовец. Предстои ни още много работа, затова ще продължим напред заедно“, категоричен бе проф. Стойков, кандидат за кмет на община Плевен по време на срещата. Заедно с него бяха и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„За да постигнем още видими резултати в Брестовец на 25 октомври – с номер 10 по три – за кмет на Брестовец, за кмет на община Плевен, за общински съветници.“, призова присъстващите Радослав Иванов.