Десетки млади хора се включиха в турнира по джаги, организиран от М ГЕРБ – Плевен. Той стартира в 10 часа в Градската градина пред  Центъра за работа с деца. Право на участие имаха всички желаещи. Нямаше нито възрастови, нито полови ограничения.

 Състезателите трябваше да покажат майсторска техника и спортен хъс в играта.  Турнирът бе оспорван и след пет часа оспорвана борба бяха отличени три двойки, класирани съответно на първо, второ и трето място.

Награждаването стана в 17.00 ч. Наградите, осигурени от ГЕРБ – Плевен, връчи лично народният представител Владислав Николов. Той пожела на отличените успехи и все такъв силен хъс и воля за победа. „Когато целта е ясна, тогава просто влагаш всичките си усилия, за да я постигнеш. Понякога, обаче се нуждаеш и от малка помощ. Ние от ПП ГЕРБ сме уверени в качествата на хората, издигнати в листата ни за евродепутати, но на 25 май ще се нуждаем от подкрепата на такива млади и амбициозни хора като всички вас, които днес премерихте сили в турнира по джаги”, каза Николов. Той припомни, че номерът на победата е 18.