Впечатлен съм от Генади Динков и съм убеден, че той ще победи в Ясен. Нуждаем се от Вашата подкрепа, за да постигнем видими резултати и тук. Нека заедно всички изберем номер 10 за кмет на община Плевен – проф. Димитър Стойков  и за кмет на село Ясен – Генади Динков. Това призова жителите на Ясен председателят на Националния предизборен  щаб на ГЕРБ и зам.-председател  на партията Цветан Цветанов.

„Генади е млад и всеотдаен човек. Благодарение на него ГЕРБ има най-голямата структура извън Плевен“, обясни председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева. „Нека този път с разум и сърце да направим верния избор с номер 10 и през следващия мандат Генади Динков да е кмет на село Ясен. Изберете номер 10 и за проф. Димитър Стойков, който доказа, че може и има желание да продължи“, каза още Цачева пред жителите на село Ясен.

„Днешната дата ще остане паметна в историята на Ясен, защото толкова политици идват за първи път. Това е ярко доказателство, че село Ясен е готово за победа на ГЕРБ и за видими резултати“, каза Генади Динков.