„Аз се радвам, че имам приятел, като Цецо Кънев, с когото работим от 2007 година. Гордея се с проф. Стойков, за стореното през последните четири години от него и екипа му. Разчитам на общинските съветници, защото те са знаещи и можещи хора. Убедена съм в просперитета на Плевен, защото резултатите са видими. И в основата е грижата за хората, а това е изключително важно за мен като жена, като майка, като плевенчанка.“, каза г-жа Цецка Цачева, председател на Народното събрание на среща с жителите на село Бохот.

„За следващата година сме заложили изграждането на детска площадка в Бохот, защото децата в селото се увеличават и те трябва да има къде да играят. Те са нашето бъдеще и ние се грижим за тях. Напролет напълно ще бъде завършен и параклисът и ще бъде отворен за празника на селото. Усилията ни са насочени в една посока – да спрем обезлюдяването на Плевен и селата. И това се постига с осигуряване на по-добри условия за живеене и разкриване на нови работни места с привличане на частни инвеститори.“, категоричен бе проф. д-р Димитър Стойков, кандидат за кмет на община Плевен за втори мандат пред жителите на Бохот.

„Бохот и Плевен постигнаха много само за четири години. Така трябва да продължим и напред. И съм убеден, че и в Бохот и в Плевен ще има повече деца, младите хора ще останат тук и ще работят. Ние, техните родители, сега трябва да направим верния избор за тяхното бъдеще – на 25 октомври да гласуваме с номер 10 в бюлетината за кмет на село Бохот – Цветан Кънев, за кмет на община Плевен от ГЕРБ и за общински съветници от ГЕРБ.“, заяви проф. Стойков.