„Гулянци има нужда от промяна и екипът на ГЕРБ ще му я даде”. Това каза при откриване на предизборната си кампания кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гулянци Цецо Луканов. За да изразят своята подкрепа към неговата кандидатура в пълната зала на местното читалище бяха Председателят на 43 НС Цецка Цачева, народният представител Владислав Николов и областният управител на Плевен Ралица Добрева.

Прозрачно управление, политика близо до хората и европейска визия за Община Гулянци – това са част от акцентите в програмата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Общината Цецо Луканов. Той представи хората, в екип с които ще реализира поетите ангажименти – кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

„Цецо Луканов е човек, който е доказал, че може. Той е отговорен и много настоятелен и като кмет на Брест не оставяше неосъществена нито една добра идея за населеното място и хората, която бе подел. Това, уверявам ви, ще прави и като кмет на Община Гулянци. Шансът за промяна в Гулянци е под номер 15 в бюлетината. Нека още на 25-ти октомври да се поздравим с победата”, каза Цецка Цачева – Председател на 43 НС.

Народната певица Румяна Попова и ансамбъл „Чинари” също пожелаха успех на отбора на ГЕРБ в Гулянци, воден от Цецо Луканов.