Управлението на д-р Костадинов като кмет на Община Червен бряг е образец за управлението на ГЕРБ – прозрачност, инвестиции и развитие.
➡️ Само за две години и половина управление на ГЕРБ обновихме голяма част от общинската пътна мрежа, реновирахме училища и детски градини, подобрихме здравеопазването, градската среда и последователно подкрепяме местния спорт.
➡️ В сферата на здравеопазването бе осъществена пълна енергийна ефективност на Медицински център в гр.Червен бряг. Сградният фонд бе изцяло саниран, подменена бе дограмата, направена е и пълна климатизация на всички помещения. Община Червен бряг със собствени средства ремонтира медицинските кабинети, стълбищните площадки, както и коридорите на двата етажа в ДКЦ-то.
➡️ Още преди кризата с газта инвестирахме в енергийната ефективност на публични сгради. В СУ „Д-р Петър Берон“ внедрихме първата система за отопление на водород в България, която намали почти на половина разходите на училището за отопление през студените месеци.
❗️Ние от ГЕРБ-СДС сме показали и доказали на обществото, че можем да управляваме – експертно, компетентно и с визия за бъдещето.
❗️За това призовахме хората на 2 октомври да подкрепят ГЕРБ-СДС с 2️⃣4️⃣.
📌 Кандидатите за народни представители с водач Пламен Тачев, заедно с областния координатор на ГЕРБ Валери Лачовски, представиха в Червен бряг програмата на ГЕРБ-СДС и приоритетите за Област Плевен. Те бяха категорични, че само управление на ГЕРБ-СДС може да изведе страната от кризите и да я върне по пътя на развитието.
☑️2️⃣4️⃣
#ГЕРБ#СДС