Кандидатите за народни представители с водач инж. Пламен Тачев се срещнаха с жители на община Долни Дъбник. Заедно с тях бе и областният координатор Валери Лачовски.
Инж. Пламен Тачев сподели с присъстващите, че основната му цел като народен представител е да помага на всички общини от Плевенско. Действията си той е доказал през годините на петте мандата като народен представител, затова е убеден, че хората ще направят правилния избор.
Деница Николова представи визията на коалиция ГЕРБ-СДС за развитие на областта и важността на европейските средства като начин за преодоляване на различията между регионите.
‼️Важността на проектите да бъдат инициирани от хората, за да могат да получат своята подкрепа от местната власт и ведомствата.
📌Важните теми за града са свързани с осигуряването на по-добрата пътна инфраструктура , водата и канализацията.
❗️За да бъдем по-близо до хората и подобряваме качеството на живот.
Владимир Георгиев, общински секретар на партията в Долни Дъбник подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която се доверява на младите хора и залага на техния ентусиазъм и хъс. Затова и в листите на коалицията на знакови места са поставени млади хора в цялата страна.
✅2️⃣4️⃣