Вече е ясно, че в момента единствено ГЕРБ-СДС може да изведе държавата от хаоса, в който ни потопиха управляващите за година и 7 месеца. Това заяви на среща в Гулянци Пламен Тачев, водач на листата на ГЕРБ – СДС – Плевен.

Три поредни парламентарни избора миналата година не доведоха до нищо добро. Напротив, докарахме си криза с горивата, огромна инфлация, политическа, икономическа и финансова криза, вследствие от попадането на случайни хора в политиката. Последно управляващите се захванаха да изчегъртат всичко, вместо да решават проблемите на обществото. Сътвориха невероятно много кризи. Точно преди зимата хората останаха без дърва – това, което никога не се е случвало, а обещаваха не само да ги има, но и да са далеч по-евтини.

След като преодолеем кризите и излезем от тежката зима, акцент в новия ни мандат ще бъде намаляването на дисбалансите между Северна и Южна България, за което водеща роля има довършването на автомагистрала „Хемус“.

На Северна България са нужни инвестиции, работни места и достойно заплащане, това може да се постигне само при управление на ГЕРБ – СДС и ние сме го доказвали през годините управление.

ГЕРБ-СДС има готова антикризисна програма и експертизата да ги реализираме, категоричен е Пламен Тачев.

Ние, младите, сме убедени, че единствено ГЕРБ – СДС може да управлява така, че младите хора да останат по родните си места и да се реализират успешно, затова с ентусиазъм и дух приемаме участие в листите на партията и работим за победа на изборите, заяви Илиян Данов, трети в листата на ГЕРБ-СДС, Плевен.