Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС Плевен с водач инж. Пламен Тачев се срещнаха с жители на община Кнежа.
Пред препълнената зала Тачев заяви, че Северна България има нужда от Автомагистрала Хемус и ГЕРБ-СДС ще я завърши, защото никой вече не се съмнява, че коалицията #ГЕРБ #СДС ще спечели изборите.
‼️Време е Северна България да догони Южна, защо не и да я изпревари и това може да стане само с управление на #ГЕРБ #СДС, категоричен е Тачев. ❌Година и половина по-късно не е направено нищо – нито от служебните правителства, нито от правителството на Промяната. Даже нарочно спряха строителството на Хемус, от яд, че е правена от ГЕРБ.
Деница Николова представи моменти от Управленската програма на #ГЕРБ #СДС с думите, че тя не е един сбор от 140 страници, а продукт на задълбочени анализи и прогнози от видни специалисти от различни области.
📌В Плана за възстановяване на България след кризите сме заложили:
☑️Разширяване на модела на мобилните полицейски екипи в малките и отдалечени населени места с практиката на “пешия наряд” – екипи от полицаи, които с присъствието си превантивно предотвратяват нарушения на обществения ред;
☑️Мобилни аптеки за всеки и навсякъде, където липсват;
☑️Мобилни поликлиники – напълно оборудвани мобилни екипи, организирани от университетските и областните болници, за посещение на малките населени места, където достъпът до лекарска помощ е затруднен;
☑️Незабавно възстановяване на ремонтите и поддържането на републиканската пътна мрежа и ремонт на 1 000 км пътища от по-нисък клас годишно.
☑️Ежегодно осъвременяване на заплатите и пенсиите.
Валери Лачовски, областен ръководител на ГЕРБ, заяви че отборът на партията за парламентарния вот в Плевен е силен и успешен и убеден, че на 2 октомври ще се поздравим с победа в Плевен и страната.
‼️Много е важно хората да излязат и да гласуват. Само високата избирателна активност може да спаси страната от кризите, до които я докараха управляващите през последната година и половина. Само ГЕРБ знае как и може да управлява, категоричен е Лачовски.